Agricultural Solutions Polska
bele słomy na polu
Agriculture

Kontakt

Vivando®

Fungicyd

Vivando jest fungicydem w postaci stężonej zawiesiny do rozcieńczania wodą o działaniu powierzchniowym i układowym do stosowania zapobiegawczego i interwencyjnego w ochronie pomidora, bakłażana, papryki, ogórka, cukinii, melona w uprawie pod osłonami oraz pieczarki w pieczarkarniach przed chorobami grzybowymi.

Zalety produktu

  • nowy i unikalny mechanizm działania na patogeny
  • najwyższa skuteczność przeciwko daktylium w uprawie pieczarki
  • doskonałe zwalczanie mączniaka prawdziwego w uprawie warzyw
  • fungicyd kompatybilny z IPM

Ogólne

Nazwa Vivando®
Formulacja Koncentrat zawiesinowy do rozcieńczania wodą
Substancja biologicznie czynna: 500.0 g/l metrafenon
Etykieta Etykieta
Karta charakterystyki Karta charakterystyki

Środek o działaniu powierzchniowym i układowym do stosowania zapobiegawczego i interwencyjnego.

Uprawa / Patogen lub chwast

Choroby Dawka Czas stosowania Max. liczba zabiegów w sezonie
Mączniak prawdziwy 0,06 - 0,3 l/ha BBCH 11 - 89 Max. 2 zab.
Choroby Dawka Czas stosowania Max. liczba zabiegów w sezonie
Mączniak prawdziwy 0,06 - 0,3 l/ha BBCH 11 - 89 Max. 2 zab.
Choroby Dawka Czas stosowania Max. liczba zabiegów w sezonie
Mączniak prawdziwy 0,06 - 0,3 l/ha BBCH 11 - 89 Max. 2 zab.
Top